COMPTECH-KLÍMA Kft.

MENÜ

A Comptech-Klíma Kft. az általa leszállított berendezésekre a számlázástól számított 6, 12, 24, 36, 60, 120 hónap garanciát vállal a jótállás jegyen jelzettek szerint!
A garancia vállalás feltétele azoknál a berendezéseknél amelyek beüzemelést igényelnek az, hogy azt a Comptech-Klíma Kft., vagy zöldkártyával rendelkező partnerei helyezzék üzembe, valamint a garanciális idő alatt a berendezések rendszeres karbantartása igazoltan biztosított legyen.A garancia érvényét veszti, ha Megrendelő a fizetési feltételeknek nem tett eleget, vagy ha a leírt szakszerűtlen használat és szerelés megvalósult.

 

10 év garanciát a következő HITACHI termékcsoportokra biztosítunk: MONOZONE, MULTIZONE

 

Amennyiben a berendezést nem komfort célra használják - szerver-szobák, élelmiszerüzletek, ipari létesítmények, laboratóriumok, nagykonyhák, szórakozóhelyek -, abban az esetben a készülékre a törvényben előírt 2 év garanciát vállaljuk.


Comptech-Klíma Kft. nem tartozik felelősséggel rendszertervezési hibából, szakszerűtlen szerelésből és mozgatásból, vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért. A jótállás érvényét veszti, ha a leszállított berendezéseket jogosulatlanul helyezték üzembe vagy átalakították.

A további feltételek a berendezéshez mellékelt garancia füzetben találhatóak meg.

Kérjük a vásárlás után a mellékelt kezelési utasítást és a garanciafüzetet olvassa el! Kérjük, hogy a beüzemelést követően követelje meg a beüzemelő szakszervitől, hogy tartson oktatást a szakszerű üzemeltetésről.

Amennyiben a szakszervizzel vagy a készülékkel kapcsolatban problémái adódnának kérjük hívja kollégáinkat .

Asztali nézet